Working with Leeds University and Weetwood Hall Ltd the brief was to design an extension to the existing hotel and conference facility, comprising; 5 conference rooms, 12 syndicate rooms, breakout areas, a new conference reception and an extension to the hotel’s main restaurant.

The main building extension was designed to mirror the existing traditional aesthetics. Whilst the new conference facilities reception was designed as a modern contrast, incorporating a fully glazed space with feature rooflight, acting as an independent and visual beacon to arriving delegates.

The design utilised our experience and expertise in technologically complex buildings; incorporating a minimal steel-timber hybrid structure, state-of the-art AV system and a flexible cooling systems to meet the demands of the users.