Working on behalf of Waitrose, SMR Architects provided design and delivery services for the fit out of this facility through to operational use. The main office provides the partners with access to the building, changing facilities and a gym, dining and breakout areas, together with a series of office and meeting rooms to ensure successful operation of the facility.

The building is accessed via a double height corner glazed entrance into an L shaped plan.  Partner changing, dining and breakout facilities dominate the ground floor via two wings, whilst office and meeting facilities can be found at the first floor.

External glazed windows to both wings offer continuous interaction with the outside and create bright internal spaces.  Internal glazed partitions to some of the offices provide visual interaction as you move through the office, as well as borrowed light deep into the plan.

Feature colours and graphics are used in key areas, to provide way finding, as well as inspiration for the partners.